Nieuws

Startersdag Breda 10 december 2015

Startersdag Breda 10 december 2015

Startende Franchisenemers hebben niet altijd ondernemerservaring. Men denkt dat juist te ondervangen door aan te sluiten bij een franchiseformule. Toch is dat niet altijd terecht.

Het is juist heel belangrijk om je als starter juist van tevoren goed in de voor- én de nadelen van het zelfstandig ondernemerschap te verdiepen en ook in de voor- en nadelen van franchise. Pas dan kun je een goede afweging maken.

Goed geïnformeerd van start gaan, blijkt ontzettend belangrijk voor iedere starter! Kom daarom naar de Startersdag Breda op 10 december 2015, seminar 10 (specifiek over franchise).

Totaalbeleving voor pré-starters, beginnende zelfstandigen en jonge bedrijven. 80% van recent gestarte ondernemingen blijkt na 18 maanden de activiteiten alweer te hebben gestaakt. Soms al na kortere tijd. Het gebrek aan een goede voorbereiding ligt daaraan meestal ten grondslag. Jammer voor de starter en niet goed voor de Nederlandse economie. Startersdagen.com biedt hulp door verspreid over de provincie meerdere Startersdagen te organiseren waarbij starters en adviesgevers bij elkaar worden gebracht.

  • Loop je met plannen in je hoofd om voor jezelf te beginnen?
  • Ben je al bezig met het maken van een businessplan, maar loop je nog tegen allerlei vragen aan?
  • Heb je jezelf reeds ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en heb je behoefte aan persoonlijke begeleiding?
  • Ben je al enkele jaren zelfstandig, maar ontwikkelt je bedrijf zich niet snel genoeg?

Indien je één van deze vragen met ‘Ja’ kunt beantwoorden is het zinvol om deel te nemen aan een Startersdag. Samen met hoofdpartner Rabobank Breda organiseert Startersdagen.com op 10 december de Startersdag. Deelnemen aan een Startersdag is een serieuze aangelegenheid. We kiezen er echter voor om de Startersdag gratis toegankelijk te houden voor pre-starters, starters en jonge bedrijven. Je kunt je hier aanmelden.

Bron: Startersdagen.com