Nieuws

Kennisbijeenkomst voor franchisenemersverenigingen op 2 november 2017

Save the date donderdag 2 november 2017

KENNISBIJEENKOMST VOOR FRANCHISENEMERSVERENIGINGEN

Franchise: eindelijk transparantie in verdienmodellen?

De wettelijke verankering van de Nederlandse Franchisecode komt steeds dichterbij. In het Europees Parlement is onlangs een resolutie aanvaard met aanbevelingen om te komen tot een meer gelijkwaardige positie voor franchisenemers. Deze ontwikkelingen bieden kansen voor franchisenemersverenigingen. Zij kunnen werken aan de versterking van hun positie en die van de franchisenemers.

Daarom organiseert Stichting Franchise Wijzer een kennisbijeenkomst speciaal voor de bestuursleden van franchisenemersverenigingen. In een presentatie vertellen Nienke Slump van Justion Advocaten en Stefan Krijnen van WEA Accountants & Adviseurs Zeeland hoe u of uw vereniging gebruik kan maken van de mogelijkheden die de Nederlandse Franchise Code biedt in samenhang met (boekhoudkundige) mogelijkheden voor benchmarking. De sprekers hebben ruime ervaring binnen de franchisepraktijk. Nienke Slump als franchiserecht advocaat en Stefan Krijnen als specialist op het gebied van branchevergelijking. Aan de hand van praktijkvoorbeelden laten zij zien hoe u de positie van de vereniging kunt versterken en ongunstige ontwikkelingen binnen de formule kunt bijsturen.

Er is voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen en uw interactieve bijdrage wordt gewaardeerd. Tijdens en na het congres is er gelegenheid tot netwerken. Het congres is dan ook een must voor nieuwsgierige en ambitieuze franchisenemersverenigingen!

Datum 2 november 2017
Plaats Golfclub & Country Club Capelle aan de IJssel, ‘s-Gravenweg 311 te Capelle aan de IJssel (er is voldoende parkeergelegenheid)

Programma
14:00-14:45 Presentatie Nienke Slump
14:45-15:00 Discussie
15:00-15:15 Pauze
15:15-16:00 Presentatie Stefan Krijnen
16:00-16:30 Discussie
16:30-17:30 Borrel

Kosten
Wij vragen een kostendekkende bijdrage van € 20,- exclusief BTW per persoon.

Aanmelden
U kunt zich tot en met vrijdag 30 oktober 2017 aanmelden via: mail@franchise-wijzer.info. Er is een beperkt aantal plaatsen, dus reageer snel!
Heeft u vragen? Neem gerust contact op via tel: 010 -440 31 00.
Wij zien er naar uit om u te mogen verwelkomen!

Stichting Franchise Wijzer is een kennisplatform dat zich tot doel stelt om franchisenemers te ondersteunen met bedrijfskennis, om daarmee de positie van franchisenemers te versterken.