Over ons

Missie/visie

Gelijkwaardigheid voor franchisenemers

De Stichting Franchise wijzer wil franchisenemers versterken met kennis. We voorzien onze doelgroep van betrouwbare informatie over alle onderdelen van hun bedrijf. Pas als de franchisenemer over evenveel kennis beschikt als de franchisegever, kunnen beide partijen als gelijkwaardige partners ondernemen. Door franchisenemers te ondersteunen met bedrijfskennis kunnen ze beter geïnformeerd te werk gaan, met een grotere kans op succes. Zo versterkt Franchise wijzer de franchisewereld als geheel.

Alle kennis via één kanaal

Franchise wijzer is een initiatief van partijen met verschillende specialismen: Juridisch, Financieel, Personeel & Organisatie, Haalbaarheid en Ondernemerssucces. Samen ondersteunen we franchisenemers met inhoudelijke informatie en bieden we een onafhankelijk kennisplatform.

Duidelijke antwoorden

Van experts en de community

Als franchisenemer ben je in feite een ondernemer, met alle zakelijke vragen van dien. Wij bundelen de kennis van onze vakspecialisten om die vragen duidelijk te beantwoorden. Daarnaast kun je een vraag of mening voorleggen aan leden van onze community, over een algemeen onderwerp of over een ontwikkeling binnen jouw werkgebied of franchiseformule. Zo kun je zelf ook kennis en ervaringen delen, en creëren we een platform voor en door franchisenemers.

Altijd op de hoogte

Naast medefranchisenemers reageren onze vakspecialisten ook op vragen vanuit de community. Daarnaast houden we je op de hoogte over relevante ontwikkelingen in de markt, zoals wetswijzigingen, benchmark gegevens of organisatorische mogelijkheden.

Toekomstplannen

Samen succesvol

Franchise wijzer wil uitgroeien tot hèt platform waar elke franchisenemer komt om kennis te halen en te delen. Het is ons doel om bij te dragen aan het succes van franchise Nederland. Verder willen we het aanspreekpunt zijn voor andere partijen (derden) die betrouwbare gegevens zoeken over de huidige franchisemarkt in Nederland.

Dit gaan we doen

Naast ons kennisplatform willen we franchisenemers gaan versterken met verschillende diensten, zowel gratis als tegen een vergoeding. Waaronder:

  • Een kennisbank met zoekfunctie;
  • Symposia organiseren;
  • Cursussen en trainingen aanbieden;
  • De website vullen met kennis en nieuwe mogelijkheden, zoals een helpdesk, spreekuur, nieuwsbrief of netwerkplatform.

Franchise-wijzer.info verrijkt de franchisenemer met kennis

Meld je nu gratis aan

Bij ons landelijke netwerk van franchisenemers!

Binnen onze community profiteer je direct van alle kennis die franchisenemers met elkaar delen. Met twee stappen heb je gratis volledige toegang!

Registreren